Osallistu Finnkino 30v. tietovisaan ja voita 30 leffalippua!

Finnkino täyttää komeat 30 vuotta syyskuun 5. päivä ja sen kunniaksi järjestämme huikean tietovisan! Tunnetko sinä Finnkinon historiaa 30 leffalipun arvoisesti? Vastaa siis alla oleviin kysymyksiin ja testaa tietosi!

Kilpailun säännöt

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Finnkinon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Kukin henkilö saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omilla yhteystiedoilla. Kukin henkilö saa osallistua kampanjaan vain yhdellä sähköpostiosoitteella. Osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista tai uutiskirjeen tilaamista.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 2.9.-14.9.2016 klo 23.59 asti. Finnkino ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistumiskelpoisten ja oikein vastanneiden osallistujien kesken pe 16.9.2016. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittaja ei ole osallistumiskelpoinen tai häneen ei saada yhteyttä kahden (2) vuorokauden kuluessa Finnkino pidättää oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen. Palkintopaketti sisältää 30 leffalippua, jotka käyvät elokuvanäytöksiin Finnkinon verkkokaupassa sekä kaikissa elokuvateattereissa. Premium-salin näytöksissä lisämaksu. (Arvo noin 240 €).

Verot

Finnkino sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Rekisteriseloste & Tietosuoja

Arvontaan osallistujille saa lähettää tietoa Finnkinon ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa: http://www.finnkino.fi/web_service/register_report#suoramarkkinointirek Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kampanjan järjestäjä.